Videofonie

Door middel van een gewone parlofoon of videofoon is het mogelijk om vanuit uw huis – zonder dat u de voordeur daarvoor hoeft te openen – te communiceren met de persoon die voor uw deur staat. Dit geeft u dan ook een veiliger gevoel wanneer er op een onverwacht moment of laat in de avond iemand bij u aanbelt.

Afhankelijk van het type gebouw stelt Wim Sevens u een videofoon voor die volledig is afgestemd op jouw wensen en eisen.

Dit systeem heeft meerdere voordelen. Aan de ene kant gaat u zich veilig voelen wanneer een onbekende persoon aan uw deur belt. Deze veiligheid is niet onbelangrijk gezien kinderen de neiging hebben om de deur te openen aan onbekenden. 

Aan de andere kant kan u hiermee van op afstand uw deur of poort openen. Dit kan handig zijn als u bezig bent en dat u deze persoon kent. 

Wim Sevens zorgt voor een gepaste videofoon oplossing.

Voor videofonie werken we samen met:

Aiphone JP serie

De JP VizocamTouch & Go videofoon is de jongste telg in de Vizocam familie met zijn unieke 7” aanraakscherm en 170° breedbeeldcamera voorzien van een zoomfunctie 9-zones, beeldgeheugen en opslagmogelijkheden.

Aiphone GT serie

Ons videofonie-antwoord voor appartementen / grote bedrijven. Het GT-systeem kan tot 2000 binnenposten / 500 appartementen bevatten, met een heel gevarieerd en uitgebreid aanbod wat betreft de binnen- en buitenposten, alsook de mogelijkheid tot het aansluiten van beveiligingscamera's.

Bticino Classe 300 X13E

Classe 300 X13E is de nieuwe videofoon, die een moderne look combineert met innovatieve functies. Via de geïntegreerde Wifi-verbinding en een specifieke applicatie kan de videofoon verbonden worden met de smartphone.

Uitgevoerde projecten